Despre noi

DE CE CORKLINE?

CORKLINE este o comanie cu capital 100% romanesc, avand o activitate de peste 7 ani in comercializarea si promovarea produselor din pluta  si o experienta de peste 10 ani in domeniul pardoselelor de calitate. Reprezentam referinta solutiilor de placare a pardoselelor si peretilor cu pluta in fiecare camera a casei : din camera de zi in bucatarie, din dormitor in dressing si camera de baie. CORKLINE isi datoreaza reputatia unei serii de atu-uri nepretuite.

servicii montaj

Servicii de montaj de calitate

 

Montarea unui parchet cu sistem de imbinare click a devenit o joaca de copii datorita sistemului practic Corkloc. Lipirea unei pardoseli sau a unui perete cu pluta este un pic mai dificila. Daca nu doriti sa va ocupati de instalare, puteti sa apelati la serviciile noastre de montaj. Va punem la dispozitie montatori care au efectuat cursuri pregatitoare,  au experienta in placarea peretilor, a pardoselelor si in efectuarea unui finisaj impecabil.

Cea mai variata gama de produse

 

O vila moderna sau o casa in stil clasic? O cabana sau o mansarda la moda? O locuinta unifamiliala plina de viata? Solutiile de placare cu pluta a peretilor si pardoselelor CORKLINE ofera un raspuns la fiecare stil de interior cat si tuturor preferintelor . Anii de experienta ne permit sa oferim o gama unica si fara egal in ceea ce priveste diversitatea si calitatea.

gama larga de produse
consiliere profesionala

Consiliere profesionala

 

CORKLINE a ales in mod voluntar sa promoveze cu preponderenta produsele din pluta. Va putem asigura ca acest material nu mai are nici un secret pentru noi. Alegerea culorii, stabilirea modelelor, sfaturi stilistice, intretinere, caracteristici tehnice, etc – colaboratorii nostri sunt pregatiti si au experienta necesara pentru a oferi raspunsurile adecvate la toate intrebarile dvs. Noi facem acest lucru de peste 7 ani, detinem o experienta enorma pe care o impartasim cu placere cu dumneavoastra.

Showroom CORKLINE, o sursa de inspiratie

 

Pentru a descoperi avantajele numeroase ale plutei, vizitati showroom-ul nostru din Bucuresti – locul unde cu siguranta veti gasi cele mai multe produse expuse. In showroom-ul nostru elegant, veti gasi cu certitudine inspiratie pentru dormitor, pentru baie sau camera de zi. Datorita simularilor si a suprafetelor placate, veti putea sa admirati solutiile de placare a pardoselelor si peretilor comercializate de CORKLINE. Veti avea deasemenea posibilitatea de a experimenta confortul tactil, caldura si linistea plutei.

showroom
dupa vanzare

Mai mult decat vanzare

 

CORKLINE a contribuit deja la amenajarea eleganta si confortabila a numeroase incaperi. Cu toate acestea, preocuparea noastra principala este si ramane consilierea cat mai calitativa a clientilor nostri inainte, in timpul si dupa vanzare.

Stocuri importante in Romania si cel mai scurt timp de livrare

 

In toata activitatea noastra constientizam faptul ca timpul reprezinta o resursa nepretuita, iar noi respectam timpul clientilor nostri. In acest sens, incercam cu toata energia si capitalul nostru sa punem la dispozitia clientilor o gama cat mai variata de produse, creand stocuri in Romania. Datorita platformei logistice create la nivel European, din care facem parte, avem posibilitatea de a furniza produsele comandate in cele mai scurte termene.

stoc