LIDER MONDIAL IN PARDOSELILE SI LAMBRIUL DIN PLUTA

Amorim Revestimentos, lider de piata mondial in pardoselile din pluta, plaseaza natura la punctul de start al activitatii sale pentru un viitor mai bun, cercetand si dezvoltand solutii pentru pardoseli care, fara sa afecteze mediul, asigura o calitate mai buna a vietii.

Prezente in mai mult de 51 de tari, portofoliul de pardoseli si brand-urile Internationale ale Amorim Revestimentos sunt cunoscute in toata lumea ca pionieri in crearea de pardoseli originale, de cea mai buna calitate.

Wicanders, brand-ul premium al Amorim Revestimentos, produce pardoseli din pluta inca din anul 1868, mereu inspirate din cele mai pure valori ale naturii, utilizand tehnologii avant-garde pentru a furniza pardoseli de cea mai buna calitate, ecologice si cu stil.

Wicanders este recunoscut ca fiind Lider in ceea ce priveste calitatea, inovatia si caracteristicile unice ale solutiilor propuse pentru decoratiunile de interior ( performante tehnice, design si confort ), targhetand atat segmentul rezidential al pietei cat si pe cel comercial.

In zilele noastre, Amorim Revestimentos dispune de tehnologii de productie exclusive si o retea de distributie multinationala, care ii permite sa cunoasca si, actionand in avans, sa previzioneze cerintele Clientilor. Aceasta pozitionare strategica, alaturi de procesul de promovare a utilizarii parchetului din pluta si alaturi de programul activ de dezvoltare de noi solutii, garanteaza succesul activitatii lor si penetrarea sporita a produselor in cele mai exigente piete.

Solutiile pentru pardoseli produse in aceasta Unitate de Business constituie insisi o oferta unica de vanzare:
-    instalare rapida si usoara (produse cu montaj fara adeziv cu sistem de imbinare Corklock);
-    prietenoase cu mediul – produse exclusiv din materiale naturale, favorizeaza economii de energie (proprietati izolatoare si de retinere a caldurii)
-    sanatoase – finisajul nu retine murdaria, deci nu favorizeaza inmultirea bacteriilor si a ciupercilor;
-    izolatie fonica – reduc transmiterea sunetului intre si in camere (zgomote de impact si sunetul pasilor);
-    izolare termica, la fel si capacitate sporita de a retine energia termica, datorita structurii naturale a plutei;
-    confortabil – pluta amortizeaza impacturile si degaja tensiunea;
-    durabilitate si usurinta in intretinere, cu un impact minim asupra mediului;
-    re-utilizabile ( cele cu sistem corklock) sau reciclabile.

Cresterea profitabila si sustinuta a brand-ului Wicanders este bazata pe trei vectori fundamentali: produsele, clientii si canalele de distributie. Importanta este aprecierea corecta a fiecaruia dintre acesti vectori, in asa fel incat sa optimizeze adaosurile comerciale.