Cod Produs Montaj Finisaj Grosime/mm Dimensiune/mm Numar laturi bizotate
O801007 Flotant WRT 10,5 600x300 -

Termenul de livrare este orientativ. Un termen ferm de livrare va fi comunicat in urma plasarii comenzii.

Calculeaza suprafata acoperita si pretul final

( 1 cutie = 2.136 m2 )

Stoc Furnizor - Livrare 7-15 zile

AVANTAJE

Rezistență la Impact

Celulele plutei sunt extrem de rezistente la rupere. Pluta are memorie naturală şi va reveni mereu la forma inițială în urma impacturilor puternice, păstrând elasticitatea. Aceste proprietăți combinate cu un finisaj foarte rezistent la uzură, creează o pardosea foarte durabilă, pastrând un aspect perfect pentru mulți ani înainte.

rezistenta_la_impact

Izolator fonic natural

Proprietățile naturale ale plutei fac din ea un excelent izolator fonic. Absoarbe undele sonore care se transmit între şi din camere, creând un mediu calm şi liniştit în casa dumneavoastră.

izolator fonic

Plăcut la atingere

Parchetul din plută este foarte confortabil în folosință datorită flexibilității sale inerente şi naturale. Acest parchet este foarte plăcut la atingere, chiar şi cu piciorul gol, este destul de stabil pentru a reduce oboseala, oferind în acelaşi timp un confort unic în mişcare.

 

placut la atingere

Temperatură optimă a pardoselei

Proprietățile unice de izolator termic ale plutei oferă o temperatură optimă la nivelul pardoselei pe toată durata anului, asigurând o ambianță mai caldă şi mai confortabilă cu economii de costuri la energie.

temperatura optima

Produse asemanatoare