Noutati

Colectia Authentica

0 comentarii

In 2016 am lansat Colectia Authentica de la WICANDERS si in RomaniaIn anul 2016 am reusit sa lansam si in Romania colectia de parchet din pluta Authentica de la WICANDERS.

Aliniat la cerintele de piata pentru solutiile ecologice, CORKLINE lanseaza Colectia Authentica - un produs care va iesi in evidenta pentru Beneficiile sale Autentice.

 

 

CONFORT AUTENTIC

MAI MULT DECAT DOAR UN PARCHET FRUMOS

Tehnologia Corktech reuneste o structura unica care profita de proprietatile exclusive ale plutei. Un material natural cu proprietati incomparabile de izolatie si absorbtie a socurilor, pluta asigura un confort superior, reducerea zgomotului, izolare termica si rezistenta. Authentica reprezinta combinatia dintre aceasta materie prima cu decoruri moderne, o pardoseala unde confortul intalneste frumuseatea.

 

SUSTENABILITATE AUTENTICA

Datorita prezentei globale, Wicanders este mereu in fruntea chestiunilor ce tin de mediu. Cu un strat de 4mm de pluta care provine dintr-o sursa sustenabila si un decor HD prietenos cu mediul, Authentica reprezinta alternativa verde pentru pardoselile din lemn masiv si piatra. Imbunatatit incat sa nu contina ftalatul nociv, astfel contribuind la imbunatatirea calitatii aerului, Authentica reprezinta o alegere remarcabila ecologica dintre produsele complementare.

 

REZISTENTA AUTENTICA

Stratul de uzura de 0.55mm a fost special dezvoltat pentru a rezista la conditii de trafic intens, cu o suprafata foarte dura care rezista la zgarieturi, pete si alunecare, precum si alte riscuri specifice rutinei de zi cu zi. Fie intr-o casa draguta insufletita de nebunia copiilor sau intr-o cladire publica aglomerata de trecatorii ocupati cu treburile zilnice, Authentica este o pardoseala care va rezista de-a lungul timpului, oferind o garantie de 25 ani pentru uz rezidential si 15 ani pentru spatiile comerciale.

 

STIL AUTENTIC

Prognozand tendintele pietei, Wicanders a dezvoltat Authentica cu aspect de lemn si piatra care cu siguranta vor satisface gusturi diferite: aspectul de lemn care variaza de la decoruri clasice la rustice intr-o gama completa de nuante, si un asortiment  de piatra maiestuoasa care prezinta forme atat mai indraznete cat si pe cele subtile. O combinatie de decoruri impresionant de realiste cu o suprafata reliefata rafinat, Authentica reprezinta modul de a transforma o simpla pardoseala  intr-un design expresiv de interior.