Noutati

PLUTA EXPANDATA - Un singur produs, mai multe aplicatii

0 comentarii

Placile din Pluta Expandata sunt un produs natural, echilibrat, cu caracteristici de neegalat, avand in compozitie doar granule din pluta de calitate, nu contine poliuretan sau alti aditivi. In urma tratamentului materiei prime la temperaturi foarte inalte, granulele de pluta expandeaza (similar cu pop-corn-ul), iar suberinul continut in celulele acestora este eliminat, astfel actionand ca un adeziv care lipeste granulele intre ele. Pe aceasta cale se obtine un produs minunant, natural si sustenabil, care ofera o perfecta izolatie la vibratii, izolatie termica si acustica.

 

Un vecin stresat?

Aveti un vecin pe care il deranjeaza zgomotele din apartamentul dvs. produse de: mers, joaca copiilor, caderi de corpuri si altele? Placile din Pluta Expandata pot reprezenta o solutie foarte buna pentru atenuarea acestor zgomote. Chiar si la 10-15mm, materialul deja prezinta rezultate de izolare foarte bune.

 

Stati la parter si iarna va este frig la picioare?

Placile din pluta expandata sunt un excellent izolator natural. Avantajul plutei consta in faptul ca, comparat cu alte materiale, da rezultate foarte bune si la grosimi reduse cum ar fi 10-15mm.

 

UN SINGUR PRODUS, MAI MULTE PROBLEME REZOLVATE:

IZOLATIE TERMICA

                  IZOLATIE FONICA

                                    IZOLATIE ANTI-VIBRATII

 

Placile din Pluta Expandata reprezinta produsul corect pentru necesitati acustice de la medii la ridicate. Proprietatile produsului il fac compatibil si in cazul greutatilor mari sau variabile.

Pluta Expandata reprezinta o solutie cu performante sporite pentru izolarea atat a cladirilor noi cat si a celor vechi in renovare. Placile pot fi folosite chiar si in cazul incarcaturilor mari cu deflectie redusa. Datorita acestui fapt, utilizarea acestora poate fi extinsa si la cladirile cu utilizari multiple: hotele, centre comerciale, supermarketuri, Sali de petreceri etc.

 

SPORESTE-TI CONFORTUL CU SOLUTII SUSTENABILE

 

Pe langa calitatile de izolator, Pluta Expandata sporeste calitatea spatiilor locative si de lucru. Materialul este 100% natural, are un nivel scazut de compresibilitate, calitate care reduce riscul de aparitie a crapaturilor  in sapa astfel reducand costurile cu intretinerea acesteia.

 

Cu Placile din Pluta Expandata utilizatorul poate fi sigur ca va avea mai putine vibratii si mai putin zgomot; mai putin zgomot aerian, zgomot din structura si zgomot de impact. Cladirea va oferi o calitate mai buna de viata sau conditii imbunatatite de lucru.

 

Sursa: http://corkline.ro/produse/pluta-expandata-placi-pluta-expandata--pr176.html