Testimoniale

Pers.fizica

Produsele sunt foarte bune,ceva deosebit

Am construit un zid din placi HAWAI WHITE. Am lucrat 2 persoane.Nu am avut deloc experienta si a fost necesara o zi pentru aproximativ 10MP. Trebuie lucrat cu atentie si rabdare, respectind etapele si timpi de montaj. Rezultatul este insa unul impresionant. Recomand sa se monteze in camera luminoase pe un perete intreg, dar merge si pentru o camera mai putin luminoasa cu expunere nordica.In acest caz ajuta si la izolarea termica.

Administrator

Placare de perete foarte frumoasa, de efect, exact cum se vede pe site.( binenteles mai spectaculoasa in realitate! Servicii asigurate cu promtitudine si raspundere. Bravo lor!

Am optat pentru pardoseala de pluta de la Corkline si dupa primirea comenzii ... sunt si mai convinsa ca acest "material minunat" nu poate fi intrecut la naturalete, aspect si textura. Livrare exact cum s-a stabilit si asistenta/indrumarea in timpul comenzii au fost de mare ajutor. Va multumim pentru succesul pe care il avem cu Corkline :-)

Produse de calitate la preturi rezonabile.Comunicare, consiliere si livrare la standarde profesionale. Recomand cu deosebita placere.

Am comandat lambriu model Fiord natural si este minunat! Foarte frumos, toti cei care au venit pe la noi au fost surprinsi de felul cum arata: este natural dar in același timp este deosebit, special. Va multumesc.

Am cumparat și am montat 90mp de pluta Originals Character de la CORKLINE, plus materialele de montaj și finisare. Sunt foarte incantat de pardoseala și o recomand cu drag. Funcționeaza excelent cu incalzirea in pardoseala, este placuta la umblat și foarte ușor de intreținut. De asemenea este foarte competitiva la preț fața de un parchet laminat.

persoana fizica

Am apreciat foarte mult modul in care este gestionata relatia cu clientii si sprijinul pe care l-am primit inca din primul moment. O experienta pe care o recomand fara ezitare.

Am cumparat placi de pluta de 20mm grosime pentru a imbunatati izolatia fonica in cele 3 camera de la etajul casei, precum si izolatia fonica a bailor. Pluta am utilizat-o in combinatie cu vata bazaltica, pentru a umple peretii din rigips. Am avut o echipa buna care a priceput exact ce trebuie sa faca astfel ca rezultatul final este excellent. Pot sa spun ca peretii au un comportament complet deosebit fata de niste pereti construiti la modul simplist, din rigips si cel mult cu o izolatie din vat (...)

Dupa instalare, parchet pluta + folie termica, am fost placut surprins. Calitatea, comoditatea cat si partea estetica au depașit Așteptarile. Recomand cu incredere! Abordare clienți - 100%. Mulțumesc Dorin.